Urządzenia i Akcesoria
Sos z czerwonego wina
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
300 g
Składniki
-
500 g czerwonego wina wytrawnego
-
500 g cukru
-
1 laska cynamonu połamana na 4 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
8.4 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
3300.4 kJ /
788.8 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
171.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZYPRAWY I DODATKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1 godz. 10 min
Kwaśne curry rybne (Fish ambul thiyal)
1 godz.
Kremowe aïoli na żółtkach
10 min
Koncentrat bulionu azjatyckiego
1 godz. 25 min
Koncentrat bulionu z kaczki
20 min
Pikantne aïoli
15 min
Szaszłyki z miecznika z sosem teriyaki
40 min
Karmelizowany por
20 min
Chutney BBQ z whisky
1 godz. 35 min
Sos berneński
15 min
Vitello tonnato - mięso na zimno z sosem z tuńczyka
25 godz. 20 min
Sos holenderski
15 min