Urządzenia i Akcesoria
Apricot apple pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 portions
Składniki
Apricot filling
-
water700 g
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces (3 cm)4
-
apricots stone removed and flesh cut into thin wedges800 g
-
brown sugar (see Tips)1 tbsp
-
mixed spice¼ tsp
Hazelnut pastry
-
hazelnuts skins on60 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
baking powder1 tsp
-
brown sugar (see Tips)2 tbsp
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm)80 g
-
eggs 1 lightly beaten2
-
natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
34.4 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
815.8 kJ /
194.3 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Candy cane ice creams
49 godz. 25 min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
Banana berry mini loaves
1 godz. 30 min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Buttercream icing
10 min
Raspberry and lemon flan
1 godz.
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Strawberry champagne cake
3 godz. 10 min
Zucchini slice
45 min
Pancake and fruit kebabs
1 godz.