Urządzenia i Akcesoria
Poached salmon and beetroot blinis
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
25 portions
Składniki
Beetroot and salmon topping
-
water1000 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets350 g
-
raw beetroot peeled and cut into small cubes (5 mm)100 g
-
lemon juice and zest only, no white pith1
-
watercress100 g
-
Greek yoghurt1 tbsp
-
cream cheese1 tbsp
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
salt¼ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
Blinis
-
unsalted butter2 tsp
-
buckwheat flour150 g
-
wholemeal self-raising flour50 g
-
baking powder1 tsp
-
full cream milk225 g
-
egg1
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
olive oil spray for frying
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishingsprig
-
fresh ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
136.1 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
358.6 kJ /
85.4 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
French dressing
5 min
Béarnaise sauce
10 min
Hollandaise sauce
15 min
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Cypriot grain salad
45 min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 godz. 5 min