Urządzenia i Akcesoria
Duck and cherry salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Herb dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil40 g
-
white wine vinegar2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
canned Morello cherries pitted200 g
Duck breasts
-
duck breasts, skin on (approx. 800 g)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Tarragon cream sauce
-
egg yolks3
-
caster sugar50 g
-
tarragon vinegar (see Tips)30 g
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream120 g
Assembly
-
lettuce leaves of choice, leaves separated1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
217.9 mg
Białko
29.9 g
Kalorie
5155.8 kJ /
1227.5 kcal
Tłuszcz
99.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
32.4 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40 min
Apple Strudel
1 godz. 45 min
Quark chocolate mousse
1 godz. 10 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min
Zhoug
10 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min