Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 363 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tourin à l'ail
25 min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 min
Mayonnaise
5 min
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1h
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1h 15 min
Aligot
40 min
Œuf mi-mollet aux épinards
1 godz. 50 min
Salsifis à la provençale
1h
Œuf poché sauce meurette
1h
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1h 15 min