
Urządzenia i Akcesoria
Œufs de caille en meurette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
600 g d'eau
-
18 œufs de caille
-
100 g de lardons
-
200 g de vin rouge
-
90 g d'oignon coupé en deux
-
25 g de beurre doux
-
1 c. à café de fond de veau déshydraté
-
15 g de farine de blé
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
363 kcal /
1522 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
21.3 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Balade lyonnaise
10 Przepisów
Francja
Francja