Œufs de caille en meurette

Œufs de caille en meurette

4.6 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 18 œufs de caille
  • 100 g de lardons
  • 200 g de vin rouge
  • 90 g d'oignon coupé en deux
  • 25 g de beurre doux
  • 1 c. à café de fond de veau déshydraté
  • 15 g de farine de blé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 363 kcal / 1522 kJ
Białko 19.3 g
Tłuszcz 21.3 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...