
Urządzenia i Akcesoria
Sashimi de betabel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porciones
Składniki
-
10 g de jengibre pelado
-
90 g de hongos shiitake frescos
-
85 g de aceite de oliva
-
8 ramas de cebollín
-
1 rama de perejil chino fresco
-
25 g de pistaches pelados tostado
-
½ cdita de sal
-
30 g de vinagre de manzana
-
1 pieza betabel crudo, pelado y en láminas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
512 kcal /
2150 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
49 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RECETAS QUE ENAMORAN
9 Przepisów
Meksyk
Meksyk