Sashimi de betabel

Sashimi de betabel

5.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porciones

Składniki

  • 10 g de jengibre pelado
  • 90 g de hongos shiitake frescos
  • 85 g de aceite de oliva
  • 8 ramas de cebollín
  • 1 rama de perejil chino fresco
  • 25 g de pistaches pelados tostado
  • ½ cdita de sal
  • 30 g de vinagre de manzana
  • 1 pieza betabel crudo, pelado y en láminas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 512 kcal / 2150 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 49 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...