Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de jengibre, pelado
- 90 g de hongos shiitake frescos
- 85 g de aceite de oliva
- 8 ramas de cebollín
- 1 rama de perejil chino fresco
- 25 g de pistaches pelados, tostado
- ½ cdita de sal
- 30 g de vinagre de manzana
- 1 pieza betabel, crudo, pelado y en láminas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2150 kJ / 512 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de betabel
1 Std. 10 Min
Betabeles con alioli de cilantro
55 Min
Quinoa con ejotes
30 Min
Ceviche de marlin
25min
Chiles jalapeños rellenos de machaca de marlín
1 Std. 10 Min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40min
Salsa verde cruda
5 Min
Ensalada de coles de bruselas
35min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Salsa verde cocida
30 Min
Aguachile de pepino y palmitos
15min