Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de marlín ahumado, en trozos
- 400 g de champiñones
- 50 g de mayonesa
- 15 g de aceite de oliva
- 20 g de vinagre de manzana
- 10 g de vinagre balsámico
- 50 g de jugo de limón amarillo
- tostadas, para servir
- 1 aguacate, en rebanadas finas, para decorar.
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 984.8 kJ / 235.4 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 228.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30min
Todo en uno: Arroz blanco y rollitos de pollo con verduras - Demo presentadores
40min
Salpicón de res
1 Std.
Chiles jalapeños rellenos de machaca de marlín
1 Std. 10 Min
Pollo con mole TM6
1 Std.
Ceviche de pescado
3h 25min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 Min
Carnitas de Marlin
40min
Pozole de mariscos
1 Std. 15 Min
Uchepos de elote (Black Diamond)
45min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45min
Nieve de frutas
10 Min