Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le sirop
- 100 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de framboises fraîches
La charlotte
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 80 g de sucre en poudre
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 400 g de fromage blanc nature au lait de chèvre
- 400 g de framboises fraîches
- 24 biscuits à la cuillère
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1396 kJ / 329 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 57.7 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 5.2 g
Alternatywne przepisy
Charlotte aux poires
12sa 30 dk
Tarte coco aux fraises
1h 30min
Charlotte aux fraises
3u. 35min
Pizza aux figues
2h 15 min.
Tarte aux fraises
4h
Tiramisu fraise rhubarbe
2 godz. 35 min
Charlotte aux fraises et fromage blanc
12sa 30 dk
Tartelettes amandine aux framboises
1h 20min
Tarte amandine aux poires
3 Std. 25 Min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Charlotte mangue-Passion
5h
Tarte poire-chocolat
55min