Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di funghi freschi misti, a pezzi
- 40 g di gherigli di noci
- 50 g di maionese
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 - 2 cucchiai di panna acida
- 1 - 2 rametti di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline e gli aghi, lavati e asciugati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 209 kJ / 50 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema spalmabile di funghi
35 Min
Polpette di funghi
1h
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Crostini con purea di melanzane e filetti di peperone
35 Min
Salsa ricotta, basilico e miele
15 Min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 Min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2sa
Tartufini al cocco
2 Std. 10 Min
Polpettine danesi
45min
Crostini con crema di nocciole e funghi
40 min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 min
Muffin al Parmigiano Reggiano e noci
45min