Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 picantones
- 500 g de uvas negras
- 50 g de salsa de soja
- 100 g de miel
- 50 g de kétchup
-
½
cucharadita de pimienta de Sichuán
lub ½ cucharadita de pimienta negra molida - 100 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1526 kJ / 365 kcal
- Białko
- 35.47 g
- Węglowodany
- 42.22 g
- Tłuszcz
- 6.03 g
- Błonnik
- 0.61 g
Alternatywne przepisy
Costillas de cordero asadas con salsa de castañas y oporto
45 Min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 Min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 Min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 Std.
Conejo con romesco y piñones
55min
Conejo al estilo mediterráneo
45 Min
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1 Std.
Ternera con setas al brandy
45 Min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Conejo a la cazadora
50 Min
Pierna de cordero lechal asada con piquillos y patatas
1 Std. 40 Min
Paletillas de cordero asadas
2h 40min