Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 picantones
- 500 g de uvas negras
- 50 g de salsa de soja
- 100 g de miel
- 50 g de kétchup
-
½
cucharadita de pimienta de Sichuán
lub ½ cucharadita de pimienta negra molida - 100 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1526 kJ / 365 kcal
- Białko
- 35.47 g
- Węglowodany
- 42.22 g
- Tłuszcz
- 6.03 g
- Błonnik
- 0.61 g
Alternatywne przepisy
Cordero guisado con uvas blancas
1 Std.
Dorada con salsa Bercy
35 Min
Menú: Sopa de picadillo. Cordero con salsa de turrón, dátiles y orejones
1 godz. 15 min
Cóctel Christmas
1 godz. 10 min
Piernas de cordero con dos rellenos
2 godz. 15 min
Paletillas de cordero asadas
2 godz. 40 min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40 Min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 min
Milhojas de salmón ahumado
3h 15min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 Std.
Picantones a la cerveza
2 Std.