Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
red onions halved450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried herbes de Provence½ Tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1862 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Turkey Crumble
1 godz. 10 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Cucumber Soup
25 min