Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
red onions halved450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried herbes de Provence½ Tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1862 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 λεπτ.
Chicken Provencale
1ωρ.
Kedgeree
45 λεπτ.
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 λεπτ.
Ratatouille
40 λεπτ.
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 λεπτ.
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 λεπτ.
Thai Steamed Salmon Parcels
45 λεπτ.
Chicken Cacciatore
50 λεπτ.
Brodet (Fish stew)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken and Cauliflower Curry
45 λεπτ.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1ωρ. 20 λεπτ.