Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
red onions halved450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried herbes de Provence½ Tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1862 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken Provencale
1 Std.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Ratatouille
40 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min