Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 30 g di scalogno
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di senape
- 140 g di sardine in scatola sott'olio, sgocciolate
- 5 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 763 kJ / 183 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1óra
Pasta gratinata
50 Min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 Min
Uova in tazza su strati di verdura
45 Min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35p
Negroni
10p
Tajarin salsiccia e finocchi
1óra
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4h 15 min
Uova ripiene di prosciutto
15p
Finocchi ripieni
1óra