Orecchiette speck e radicchio
TM31 TM5 TM6

Orecchiette speck e radicchio

4.6 (60 ocen)

Składniki

  • 50 g di cipolla bianca a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di speck a listarelle (0,5 cm)
  • 150 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • ½ cucchiaino di sale
  • 270 g di pasta fresca tipo orecchiette
  • 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2271 kJ / 542.7 kcal
Białko
24.6 g
Węglowodany
66.3 g
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
3.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy