Fusilli al pesce spada e mandorle

Fusilli al pesce spada e mandorle

4.0 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di aglio in polvere
    1 cucchiaini rasi
  • peperoncino secco piccante sbriciolato a mano
    1
  • di mandorle tritate in granella
    40 g
  • di menta secca tritata
    1 cucchiaio
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di pesce spada a tocchetti (2 cm circa)
    250 g
  • di acqua
    650 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta secca tipo fusilli
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 498 kcal / 2083 kJ
Białko 23.3 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...