
Urządzenia i Akcesoria
Fusilli al pesce spada e mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di aglio in polvere1 cucchiaini rasi
-
peperoncino secco piccante sbriciolato a mano1
-
di mandorle tritate in granella40 g
-
di menta secca tritata1 cucchiaio
-
di olio extravergine di oliva40 g
-
di pesce spada a tocchetti (2 cm circa)250 g
-
di acqua650 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pasta secca tipo fusilli320 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
498 kcal /
2083 kJ
Białko
23.3 g
Tłuszcz
20.8 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pronto in 3 passaggi
10 Przepisów
Włochy
Włochy