Urządzenia i Akcesoria
Pollock Croquettes with Olives
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 pieces
Składniki
-
fresh parsley leaves20 g
-
stale white bread torn in pieces150 g
-
onions quartered250 g
-
garlic cloves2
-
salted butter diced100 g
-
pollock fillets skinless, boneless600 g
-
double cream200 g
-
plain flour200 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt2 tsp
-
large eggs beaten3
-
sunflower oil for frying, plus extra for greasing hands
-
pitted black olives40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6.7 g
Kalorie
1757.3 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Spinach and Broccoli Terrine
4 godz. 40 min
Panellets
11 godz. 20 min
Traditional Gugelhupf
2 godz. 55 min
Passion Fruit Soufflé
35 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Vegetable-potato-meat purée
35 min
Quick Fruit Sorbet
10 min
Crème caramel
2 godz. 45 min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min