Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g fresh parsley leaves
- 150 g stale white bread, torn in pieces
- 250 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 100 g salted butter, diced
- 600 g pollock fillets, skinless, boneless
- 200 g double cream
- 200 g plain flour
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- 3 large eggs, beaten
- sunflower oil, for frying, plus extra for greasing hands
- 40 g pitted black olives
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 6.7 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Baked Peaches with Meringue Topping
40 Min
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50min
Blueberry Cheesecake
5h
Lemon Sorbet
8 Std. 30 Min
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8 Std. 30 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Courgette Omelette
40 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Paneer
4h 30 min