Urządzenia i Akcesoria
Pollock Croquettes with Olives
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 pieces
Składniki
-
fresh parsley leaves20 g
-
stale white bread torn in pieces150 g
-
onions quartered250 g
-
garlic cloves2
-
salted butter diced100 g
-
pollock fillets skinless, boneless600 g
-
double cream200 g
-
plain flour200 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt2 tsp
-
large eggs beaten3
-
sunflower oil for frying, plus extra for greasing hands
-
pitted black olives40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6.7 g
Kalorie
1757.3 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sangria
10 min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Fried Wontons
45 min
Mango Cheesecake
6 godz. 35 min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 godz. 50 min
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1 godz.
Mini Laxpuddings
1 godz. 10 min
Avocado and Basil Dressing
10 min
Leek Quiche
1 godz. 20 min
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 godz. 5 min
Quick Cheese Soufflés
45 min