Schiacciata aux raisins

Schiacciata aux raisins

4.2 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 parts

Składniki

  • 15 g de levure boulangère fraîche
    ½ sachet levure boulangère sèche
  • 100 g de sucre en poudre
  • 270 g d'eau
  • 6 c. à soupe huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
  • 500 g de farine à pain et un peu pour le plan de travail
  • 1 c. à café rase de sel
  • 1000 g de raisins noirs sans pépins, coupés en deux
  • 1 c. à café de graines d'anis vert

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 371 kcal / 1552 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 70 g
Błonnik 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...