All-in-one 'roast' beef
TM6 TM5 TM31

All-in-one 'roast' beef

3.3 (35 ocen)

Składniki

  • 20 g dried mushrooms
  • boiling water, for soaking
  • 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
  • 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 1 garlic clove
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
  • 100 g dry white wine
  • 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • ¼ tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
  • 1 tbsp cornflour (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1923.5 kJ / 458 kcal
Białko
48.9 g
Węglowodany
16.5 g
Tłuszcz
19.5 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Błonnik
10.4 g
Sód
400.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy