![All-in-one 'roast' beef All-in-one 'roast' beef](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/390BB138-5C27-408E-94C4-8A608327FA22/Derivates/A472DC15-2350-4240-AF3C-D43693905303.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Białko
- 48.9 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 10.4 g
- Sód
- 400.5 mg
Alternatywne przepisy
Layered chicken dinner
1hod. 45min
Shepherd's pie
55min
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Baked pumpkin and beef stew
3 Std.
Chicken velouté meal
40min
Poached eggs
25 Min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken and cashews
55min