Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 1000 - 1200 g beef bolar blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus an extra 1 tablespoon
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut into pieces (3-4 cm)
- 1 tbsp cornflour (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1923.5 kJ / 458 kcal
- Białko
- 48.9 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 10.4 g
- Sód
- 400.5 mg
Alternatywne przepisy
Beef stroganoff
35 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Butter chicken
55 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Shepherd's pie
55 min
Mashed potatoes
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Beef "Burgundy"
40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min