![Brutti ma buoni di Gavirate Brutti ma buoni di Gavirate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/195A7F88-6E02-4846-94F2-3D68B5907C9E/Derivates/3506BCF2-BF94-4794-8EB4-A5B4C285A664.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi (circa 4 uova)
- 100 g di mandorle, sgusciate e tostate
- 100 g di nocciole, sgusciate e tostate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1130 kJ / 270 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Meringhe
2 Std.
Fave dei Morti
55 min
Meringata
4h 30 min
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11 Std. 50 Min
Brutti ma buoni
2 Std.
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 Std. 45 Min
Zaleti
1h
Semifreddo allo zabaione
12h 15min
Amor polenta
1 Std. 5 Min
Rose del deserto
45 min
Torta sbrisolona
55 min