Panna cotta al caffè

Panna cotta al caffè

4.4 104 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • di panna (min. 30% di grassi)
    500 g
  • di latte intero
    250 g
  • di zucchero
    180 g
  • di caffè solubile
    20 g
  • di gelatina in fogli ammollata in acqua per 10 minuti e poi strizzata
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 435 kcal / 1820 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 31.2 g
Węglowodany 37.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...