Panna cotta al caffè

Panna cotta al caffè

4.4 104 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 500 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 250 g di latte intero
  • 180 g di zucchero
  • 20 g di caffè solubile
  • 10 g di gelatina in fogli ammollata in acqua per 10 minuti e poi strizzata

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 435 kcal / 1820 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 31.2 g
Węglowodany 37.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...