Torta rovesciata alle pesche

Torta rovesciata alle pesche

2.0 63 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 porzioni

Składniki

  • di burro + q.b. per imburrare
    60 g
  • di zucchero semolato
    140 g
  • uova
    3
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    50 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    10 g
  • di sale
    1 pizzico
  • pesche 2 a dadini e 2 sbucciate a spicchi sottili
    4

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 300 kcal / 1263 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...