![Confettura ai frutti di bosco Confettura ai frutti di bosco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0db7d10f-a28c-411e-b530-afadf1576c22/Derivates/ef79db4c-e602-4ae6-bf4c-fd0d90bc81c0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di frutti di bosco misti freschi
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 350 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 209 kJ / 50 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confettura di fragole classica
1 godz. 5 min
Confettura di albicocche
1 godz. 30 min
Confettura di prugne
45 min
Confettura di mirtilli
55 min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min
Confettura di fragole al balsamico
1 godz.
Confettura di fragole e arance
1 godz. 20 min
Confettura di pesche ed amaretti
1 godz. 30 min
Confettura di fichi
1 godz.
Confettura di lamponi
50 min
Confettura di pesche
1 godz. 20 min
Confettura di fragole
1 Std. 10 Min