Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di meringhe, sbriciolate grossolanamente
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Meringhe
2h
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Crema per pandoro
10min
Budino al cioccolato bianco
2 godz. 20 min
Vitello tonnato
25h 30 min
Salame di cioccolato
3 godz. 10 min
Panna cotta
6h 30min
Budino al cioccolato
6 Std. 15 Min
Spongade della Val Camonica
5 Std.
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 godz. 30 min
Salsa tonnata
20min
Torta sbrisolona
55 λεπτ.