![Gluten free breakfast pizza Gluten free breakfast pizza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BCFE0F4A-35A2-4B10-A0CD-7B7F35E84BB7/Derivates/55FE8A9C-2C3F-4BE4-B1D6-32BC443EF854.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pizza base
- 100 g brown rice
- 100 g glutinous rice
- 50 g potato starch
- 30 g gluten free cornflour
- 1 tsp xanthan gum
- 1 - 2 tsp salt
- 1 tbsp white vinegar
- olive oil, for drizzling
- 180 g warm water
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
Sun-dried tomato pesto
- 250 g sun-dried tomatoes
- 100 g olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 tsp dried oregano
Assembly
- 4 eggs
- 130 g bocconcini, cut into slices
- 8 cherry tomatoes, cut into halves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 40 g fresh baby spinach leaves
- Worcestershire sauce (gluten free), to serve (optional) (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3728.8 kJ / 887.8 kcal
- Białko
- 28.6 g
- Węglowodany
- 75.6 g
- Tłuszcz
- 46.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 10.6 g
- Sód
- 2677.1 mg
Alternatywne przepisy
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free plain flour
5 min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten-Free Pretzels
2 Std. 25 Min
Gluten free self-raising flour
10p
Gluten free flatbreads
40p
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Gluten free flour mix
10p
Gluten free pizza base
35 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min