Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pizza base
- 100 g brown rice
- 100 g glutinous rice
- 50 g potato starch
- 30 g gluten free cornflour
- 1 tsp xanthan gum
- 1 - 2 tsp salt
- 1 tbsp white vinegar
- olive oil, for drizzling
- 180 g warm water
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
Sun-dried tomato pesto
- 250 g sun-dried tomatoes
- 100 g olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 tsp dried oregano
Assembly
- 4 eggs
- 130 g bocconcini, cut into slices
- 8 cherry tomatoes, cut into halves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 40 g fresh baby spinach leaves
- Worcestershire sauce (gluten free), to serve (optional) (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3728.8 kJ / 887.8 kcal
- Białko
- 28.6 g
- Węglowodany
- 75.6 g
- Tłuszcz
- 46.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 10.6 g
- Sód
- 2677.1 mg
Alternatywne przepisy
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free plain flour
5min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free tortillas
40 min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free baking powder
5min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min