Urządzenia i Akcesoria
Gluten free breakfast pizza
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Pizza base
-
brown rice100 g
-
glutinous rice100 g
-
potato starch50 g
-
gluten free cornflour30 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 - 2 tsp
-
white vinegar1 tbsp
-
olive oil for drizzling
-
warm water180 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
Sun-dried tomato pesto
-
sun-dried tomatoes250 g
-
olive oil100 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
dried oregano1 tsp
Assembly
-
eggs4
-
bocconcini cut into slices130 g
-
cherry tomatoes cut into halves8
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
Worcestershire sauce (gluten free), to serve (optional) (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2677.1 mg
Białko
28.6 g
Kalorie
3728.8 kJ /
887.8 kcal
Tłuszcz
46.1 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
75.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten free flatbreads
40 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free rough puff pastry
1 godz. 15 min
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free pizza base
35 min
Gluten-free goodness pastry
1 godz.
Gluten free lamingtons
1 godz. 30 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min