Urządzenia i Akcesoria
Summer ice cream cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Berry coulis
-
fresh raspberries (see Tips)200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon)20 g
Summer ice cream cake
-
shortbread biscuits230 g
-
blanched almonds toasted70 g
-
raw sugar50 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)300 g
-
rose water½ tsp
-
dried cranberries50 g
-
green seedless grapes plus extra for decorating100 g
-
red seedless grapes plus extra for decorating100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
fresh raspberries (opcjonalnie) for decorating
-
strawberries (opcjonalnie) for decorating
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
173.9 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
2116.3 kJ /
503.9 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
49.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate pudding
6 godz. 30 min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Cheesecakes in jars
4 godz.
Savoiardi with mango and passionfruit
2 godz. 10 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 godz. 5 min
Tiffin slice
4 godz. 30 min
Banoffee arctic roll
28 godz. 40 min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Mimosa float
6 godz. 10 min
Chocolate custard mille feuille
8 godz. 15 min