Urządzenia i Akcesoria
Terrina de salmón
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porciones
Składniki
-
450 g de salmón ahumado
-
200 g de agua
-
15 g de grenetina en polvo
-
5 g de hinojo
-
300 g de queso ricotta
-
10 g de pimienta rosa
-
2 cucharaditas de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
16 g
Kalorie
579 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FESTEJANDO A MAMÁ
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sopa de manzana con queso azul y chipotle
30 min
Mermelada de chabacano y jengibre
1 godz.
Salsa holandesa
15 min
Mermelada de mandarina
40 min
Mermelada de frutos rojos
15 min
Vitello Tonnato
3 godz. 25 min
Berenjenas a la parmesana
1 godz. 20 min
Chutney de manzana
20 min
Tártara de Salmón
25 min
Mermelada de frutos rojos con chipotle
2 godz.
Alcachofas con aderezo de ajo
1 godz. 15 min
Salsa Bernesa TM6
20 min