Wersje kompatybilne
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 - 500 g de lomo de cerdo, una pieza completa (ver tip)
- 80 - 100 g de dátiles deshuesados
- 2 - 3 pizcas de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra molida
- 180 g de echalots, pelado, cortado en trozos
- 40 g de mantequilla sin sal, cortada en trozos
- 80 g de vino tinto (Marsala, Porto)
- 200 g de agua
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 5711.2 kJ / 1365 kcal
- Białko
- 110 g
- Węglowodany
- 108 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 13 g
- Sód
- 1453 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40 min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50 min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Lomo de cerdo al horno
1h 35 min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1h 40min
Rollo de cerdo con espinaca
55 Min
Costillas teriyaki
1h 30min
Lomo de cerdo en salsa de mandarina y nuez
1h 20min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Pescado en salsa criolla con leche de coco
35 min