Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 360 g de pan campesino, cortado en cubos chicos
- 200 g de queso Gouda, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 15 g de aceite de oliva
- 150 g de jamón cocido tipo lomo canadiense, en trozos
- 225 g de champiñón blanco fresco, cortado en cuartos
- 300 g de crema ácida
- 400 g de leche
- 1 cucharadita de concentrado de caldo de pollo
- 1 cucharadita de sal fina
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 5 g de tomillo fresco, solamente las hojas
- 12 huevos
- 40 g de cebolla morada, fileteada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1063 kJ / 253 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de mango
15 Min
Tarta de poro y jamón
50 Min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1 Std. 30 Min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1 Std. 10 Min
Soufflé de huauzontle
50 Min
Pechuga de pavo rellena al horno
1 Std. 40 Min
Mousse de mamey
2 Std.
Duraznos al anís
12h 30min
Filete a la pimienta
1 Std. 40 Min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55min
Pay de espinaca con base de nuez
1 Std. 20 Min
Crepas mexicanas
1 Std. 50 Min