
Urządzenia i Akcesoria
Camarones picantes con ajo y tomate cherry
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones
Składniki
-
10 g de hojas de perejil fresco
-
30 g de aceite de oliva
-
2 dientes de ajo
-
1 chile rojo, fresco
-
250 g de camarones grandes, pelados
-
250 g de jitomate cherry en mitades
-
1500 g de agua
-
½ cucharadita de sal
-
500 g de espagueti
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
592 kcal /
2486 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
92 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk