Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío

4.7 61 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
2 porciones

Składniki

  • ½ cda de hojas de perejil fresco
  • ¼ cda de hojas de tomillo fresco
  • ½ cdita de orégano seco
  • 1 diente de ajo pelado
  • 30 g de mantequilla con sal suave
  • 2 filetes de res (aprox. 180-200 g c/u, 3 cm de grosor)
  • ½ cdita de sal fina o al gusto
  • ¼ cdita de pimienta molida o al gusto
  • 2 hojas de laurel, secas
  • 1850 g agua y la necesaria para sumergir las bolsas
  • 30 g de jugo de limón recién exprimido
    30 g de vinagre blanco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 43 g
Kalorie 1416 kJ / 1753 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...