Wersje kompatybilne
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ cda de hojas de perejil fresco
- ¼ cda de hojas de tomillo fresco
- ½ cdita de orégano seco
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de mantequilla con sal, suave
- 2 filetes de res (aprox. 180-200 g c/u, 3 cm de grosor)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 2 hojas de laurel, secas
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
lub 30 g de vinagre blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1416 kJ / 1753 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 godz. 50 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30 min
Stroganoff de res TM6
1óra
Filete a la pimienta
20 min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1h 40 min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1óra 10p
Camarones al ajillo
25 Min
Sal de tomillo
5 min