
Urządzenia i Akcesoria
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 Portionen
Składniki
Teriyaki-Sauce
-
Sojasauce100 g
-
Reisessig30 g
-
brauner Zucker35 g
-
Reiswein (Sake oder Mirin)180 g
Schwertfisch-Spieße
-
Schwertfisch in Würfeln (2 cm)250 - 300 g
-
Frühlingszwiebeln in Stücken (3-4 cm)2
-
Öl zum Braten
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
305 kcal /
1274 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Asia-Küche
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy