Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de puerro en rodajas
- 200 g de patata en trozos
- 600 g de agua
- 500 g de pimientos rojos asados en conserva (con todo su jugo)
- 1 cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 100 - 150 g de pimiento rojo en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 567 kJ / 136 kcal
- Białko
- 2.22 g
- Węglowodany
- 11.76 g
- Tłuszcz
- 8.84 g
- Błonnik
- 3.21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de espinacas y quesitos
30min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de brócoli
30min
Crema de espárragos verdes
40min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Sopa de pimiento rojo y calabacín
30min
Crema de champiñones
20min
Crema de pimiento rojo y jengibre
50min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30min
Crema de canónigos
20min
Crema bretona (de judías blancas)
30min