Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de uvas blancas
- 100 g de chalotas
- 40 g de mantequilla
- 100 g de vino blanco
- 300 g de arroz de grano redondo
- 50 g de nueces peladas (troceadas ligeramente a cuchillo)
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 700 g de agua
- 100 g de queso gorgonzola (en trozos pequeños)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1516 kJ / 363 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 45.4 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Dip de queso de cabra con pera y nueces
10min
Quiche de queso azul
1h
Dip de queso feta
5min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min
Crema fría de albahaca y piñones
5min
Risotto con setas a la cerveza
40 min
Carbonara de espárragos y pasta
30 min
Risotto de salmón e hinojo
25min
Risotto con pera y gorgonzola
30 min
Farfalle con gorgonzola y pera
25min
Risotto con manzana y boletus
30 min
Risotto de parmesano y tomates secos
35min