Parmentier de canard à la patate douce

Parmentier de canard à la patate douce

4.7 999 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 40 g de parmesan coupé en morceaux
  • 40 g de noisettes émondées
  • 80 g d'échalotes
  • 40 g de persil frais
  • 4 - 5 cuisses de canard confites peau retirée et grossièrement effilochées (500-600 g env.)
  • 500 g d'eau
  • ½ c. à café de sel
  • 600 g de patates douces coupées en dés
  • 10 g de gingembre frais
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 562 kcal / 2350 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...