Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di finocchi a spicchi o a tocchetti
- 40 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 2 sogliole, eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Białko
- 38.6 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Sogliola al vapore con insalata russa
35 dk
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 dk
Sogliola al vapore con verdurine
45 dk
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 dk
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 dk
Pesce al vapore con verdure miste
1sa 20 dk