Ragù di funghi

Ragù di funghi

4.4 128 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di cipolla in quarti
    50 g
  • di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • spicchio di aglio senz'anima
    1
  • di prezzemolo fresco interi e lavati
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di funghi freschi pleurotus a pezzi grossi
    300 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di pepe nero in polvere (opcjonalnie)
    2 pizzichi
  • di passata di pomodoro
    600 g
  • di acqua
    100 g
  • di sale
    1 cucchiaino colmo
  • di zucchero
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 129 kcal / 540 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 10.9 g
Węglowodany 4.4 g
Błonnik 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...