Gaufres au jambon, mozzarella et pesto

Gaufres au jambon, mozzarella et pesto

2.9 91 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 170 g de beurre en petits cubes congelés
  • 30 g de pesto de basilic
  • 200 g de farine et un peu pour le plan de travail
  • 1 pincée de sel
  • 90 g d'eau très froide
  • 40 g de jambon cru (4 demi-tranches)
  • 120 g de mozzarella à cuire (4 tranches)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14 g
Kalorie 2254 kJ / 542 kcal
Tłuszcz 46 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...