Urządzenia i Akcesoria
Heidelbeer-Blutorangen-Marmelade mit Ingwer
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 Schraubgläser
Składniki
-
frischer Ingwer geschält10 g
-
Heidelbeeren, frisch (siehe Variation)700 g
-
Gelierzucker 3:1300 g
-
Wasser100 g
-
Blutorangensaft frisch gepresst140 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0.3 g
Kalorie
236 kJ /
56 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Darauf und Dazu
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Zwetschken-Heidelbeermarmelade & Apfel-Kürbismarmelade (XXL)
1 godz.
Stachelbeermarmelade "Gin Tonic"
1 godz.
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 min
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 min
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1 godz.
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min
Heidelbeermarmelade
55 min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 min
Waldbeerenmarmelade
55 min
Orangenmarmelade "Aperitivo"
1 godz.
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 godz. 10 min