Urządzenia i Akcesoria
Beef Madras
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil plus 2 Tbsp20 g
-
braising steak diced (2 cm)600 g
-
Madras curry powder2 Tbsp
-
tomato purée50 g
-
water or enough to cover meat300 g
-
½ tsp meat stock paste, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
lemon juice2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
298.9 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
982.1 kJ /
234.7 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Butter Chicken
50 min
Pork Vindaloo
4 godz.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Prawn Bhuna
30 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Lamb Keema with Peas
1 godz.