
Urządzenia i Akcesoria
Lamb Keema with Peas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
cumin seeds2 Tbsp
-
coriander seeds1 Tbsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garlic cloves5
-
fresh bird's eye chillies halved, to taste1 - 2
-
onions quartered150 g
-
ghee30 g
-
cloves6
-
cinnamon stick small1
-
black peppercorns6
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala (opcjonalnie)1 Tbsp
-
lamb mince broken in pieces500 g
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
water200 g
-
meat stock cube (for 0.5 l) lamb or beef, crumbled½
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
frozen green peas150 g
-
garam masala (opcjonalnie) or to taste1 Tbsp
-
fine sea salt (opcjonalnie) or to taste1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
454 kcal /
1897 kJ
Białko
30.7 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
19.6 g