
Urządzenia i Akcesoria
Cape Malay Chicken Curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
onions halved60 g
-
sunflower oil30 g
-
cloves3
-
long red chilli halved, deseeded and sliced1
-
ground cinnamon to taste½ - ¾ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cardamom to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
ground white pepper to taste½ - 1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
chicken stock paste1 tsp
-
mango chutney2 Tbsp
-
water250 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
floury potatoes peeled, cut in bite-size pieces500 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces600 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
358 kcal /
1496 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef Korma
2 godz. 25 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Butter Chicken
50 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Lamb Keema with Peas
1 godz.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Prawn Bhuna
30 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min