Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio

Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

Panacotta
  • di panna (35% di grassi)
    100 g
  • di agar agar
    2 g
  • di fondo di pesce di astice già pronta
    300 g
  • di paprika dolce
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • mela Granny Smith sbucciata e a dadini piccoli (1 cm)
    ½
  • di polpa di granchio (delle chele)
    100 g
    100 g di polpa di granchio
  • di rucola lavata ed asciugata
    15 g
  • di glassa di aceto balsamico
    2 cucchiaini
  • di olio di oliva
    1 cucchiaio
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 155 kcal / 645 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 11.3 g
Węglowodany 11.7 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...