![Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/70C14957-E2D2-4031-90B6-630B265148AC/Derivates/16CE9E56-961C-424E-8F5C-29EC3247003A.jpg)
Wersje kompatybilne
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Panacotta
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 2 g di agar agar
- 300 g di fondo di pesce di astice già pronta
- 1 pizzico di paprika dolce
Terminare la preparazione
- ½ mela Granny Smith, sbucciata e a dadini piccoli (1 cm)
-
100
g di polpa di granchio (delle chele)
lub 100 g di polpa di granchio - 15 g di rucola, lavata ed asciugata
- 2 cucchiaini di glassa di aceto balsamico
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 645 kJ / 155 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Parfait Piña Colada
1h 20min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Maionese
10 Min
Éclair con caramello al burro salato
19h
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1 Std. 5 Min
Burro al tonno
1h 20min
Burro all'arancia
3 godz. 30 min
Crema alla lavanda con cereali croccanti al burro di arachidi (di Mirko Ronzoni)
30 Min
Ceviche di salmone
48h 15min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3h
Panna acida di tofu (senza lattosio)
10 Min
Crema al caramello salato
1 Std. 10 Min