Urządzenia i Akcesoria
Galette des rois al burro
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
240 g di burro a tocchetti
-
240 g zucchero
-
4 tuorli
-
380 g di farina tipo 00
-
2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
-
1 fagiolo secco
-
1 uovo leggermente sbattuto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
9.7 g
Kalorie
3079 kJ /
730 kcal
Tłuszcz
38.3 g
Węglowodany
85.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci sorprese
11 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane all'aglio
20 min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 godz. 30 min
Torta langotta di Luca Montersino
1 godz. 15 min
Crema di formaggio all'aneto
10 min
Biscotti scozzesi
1 godz. 5 min
Mini éclair ai lamponi
3 godz.
Crumble ai marron glacé
45 min
Tacos di pollo "al pastor"
50 min
Udon con salsa di miso e pollo
2 godz. 45 min
Waffle mele e cioccolato
1 godz. 40 min
Pagnotta ripiena con crema ai formaggi
1 godz. 20 min
Maccheroni cheese
55 min