Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 180 g di acqua
- 75 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 110 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 3 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1356 kJ / 324 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piadina (senza glutine)
1sa 20 dk
Pasta frolla (senza glutine)
2 godz. 45 min
Pasta brisèe (senza glutine)
1sa 15 dk
Crêpes (senza glutine)
50 dk
Crostini multigusto (senza glutine)
1sa 20 dk
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio)
15 Min
Pasta choux (senza glutine)
1sa 20 dk
Crema pasticcera (senza glutine)
15 Min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min