Eclairs e bignè al formaggio (senza glutine)

Eclairs e bignè al formaggio (senza glutine)

5.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
40 pezzi

Składniki

  • 110 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 180 g di acqua
  • 75 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 110 g di farina di riso consentita da prontuario
  • 3 uova

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 324 kcal / 1356 kJ
Białko 13.6 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 19.2 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...