![Eclairs e bignè al formaggio (senza glutine) Eclairs e bignè al formaggio (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/45EEE4E5-B11C-482D-83CE-623F405E6308/Derivates/09155D9D-FCC4-4FC7-B107-01C4A8DD8A3E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 110 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 180 g di acqua
- 75 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 110 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 3 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1356 kJ / 324 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 19.2 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Crocchette (senza glutine)
5sa 5 dk
Pane veloce (senza glutine)
1u.
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 Std. 50 Min
Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)
2 godz. 35 min
Pasta choux (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio)
15 Min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min