Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 15 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 6 g di lievito di birra fresco
- 80 g di acqua
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 20 g di olio di semi di mais o di girasole
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo sbattuto
- 1 cucchiaino di semi di papavero o di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 6242 kJ / 1492 kcal
- Białko
- 47.4 g
- Węglowodany
- 242.4 g
- Tłuszcz
- 43.7 g
- Błonnik
- 8.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane Roti
1 Std.
Pagnotte turche
2h 20min
Cheese naan
3 Std. 5 Min
Roggenbrot (pane austriaco)
3 Std. 30 Min
Pane al latte
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Himbasha (pane etiope in padella)
3h 40min
Pane australiano con burro dolce
45 Min
Pane Naan con cipolla e cumino
2 godz. 25 min
Girelle alla cannella
4 godz. 10 min
Pane al rosmarino
10sa 55 dk
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min