Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
TM31 TM5 TM6

Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 60 g di Gouda a pezzi (2 cm)
    lub 60 g di Fontina a pezzi (2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 fili di erba cipollina fresca, lavati ed asciugati + q.b. per decorare
  • 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • verdure miste (carote, cetrioli, sedano, peperoni etc.), tagliate a bastoncino

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
302 kJ / 72 kcal
Białko
4.88 g
Węglowodany
2.73 g
Tłuszcz
4.63 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy