Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
TM31 TM5 TM6

Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)

4.8 (4 oceny)

Składniki

  • 200 g di gamberi crudi puliti
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 750 g di acqua
  • 2 uova
  • 30 g di cocco disidratato grattugiato
  • 40 g di Panko (vedere varianti)
  • 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
  • 250 g di maionese
  • olio per frittura

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
3473 kJ / 830 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
81 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy