Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Vegetable Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)150 g
-
leeks cut in pieces (2 cm)150 g
-
cooked chicken carcass1
-
pearl barley rinsed100 g
-
water cold1500 g
-
fine sea salt or to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.7 g
Kalorie
438 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 Min
Spring Vegetable Soup
35 Min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Vegetable Soup
35 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 Std. 5 Min
Scotch Broth
1 Std.
Chicken and Barley Stew
50 Min
Janek's Chicken Soup
2 Std.