Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Vegetable Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)150 g
-
leeks cut in pieces (2 cm)150 g
-
cooked chicken carcass1
-
pearl barley rinsed100 g
-
water cold1500 g
-
fine sea salt or to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.7 g
Kalorie
438 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Vegetable Soup
35 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Tomato basil chicken stew
35 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Scotch Broth
1 godz.
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min
Janek's Chicken Soup
2 godz.
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min