Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 120 g bacon lardons
- 10 g olive oil
- 150 g frozen peas, defrosted
- 500 g fresh gnocchi (see tip)
- 250 g boiling water
- 100 g double cream
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1947 kJ / 466 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Sód
- 610 mg
Alternatywne przepisy
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Saffron Chicken Penne
30 min
Creamy Pea Pasta
25min
Ham Hock Potato Bake
35min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 godz.
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 Std. 55 Min