Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 120 g bacon lardons
- 10 g olive oil
- 150 g frozen peas, defrosted
- 500 g fresh gnocchi (see tip)
- 250 g boiling water
- 100 g double cream
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1947 kJ / 466 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Sód
- 610 mg
Alternatywne przepisy
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min