Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi Carbonara with Peas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
bacon lardons120 g
-
olive oil10 g
-
frozen peas defrosted150 g
-
fresh gnocchi (see tip)500 g
-
boiling water250 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
610 mg
Białko
18 g
Kalorie
1947 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 godz. 15 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min