Urządzenia i Akcesoria
Chicken Noodle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
olive oil1 Tbsp
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
celery stalks sliced (1 cm)100 g
-
water1100 g
-
1 - 2 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, to taste1 - 2
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried bay leaves2
-
egg noodles (medium)100 g
-
cooked chicken meat diced (1-2 cm)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.3 g
Kalorie
802 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
Cashew Chicken
45 Min
Honeyed Chicken
25 Min