時蔬芙蓉蛋

時蔬芙蓉蛋

5.0 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 紅蘿蔔 去皮、切塊
    120 克
  • 15 克
  • 高湯
    200 克
  • 稍微打散
    6 顆
  • ¼ 茶匙
  • 味醂
    2 大匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 500 克
  • 新鮮杏鮑菇 切薄片
    50 克
  • 豌豆
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10.2 g
Kalorie 701 kJ / 167 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...