Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 克 紅蘿蔔, 去皮、切塊
- 15 克 油
- 200 克 高湯
- 6 顆 蛋, 稍微打散
- ¼ 茶匙 鹽
- 2 大匙 味醂
- 1 茶匙 醬油
- 500 克 水
- 50 克 杏鮑菇, 切薄片
- 50 克 豌豆
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 701 kJ / 167 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Błonnik
- 1.5 g